Az oldal a biztonság és a felhasználó élmény érdekében HTTP cookie-kat használ. Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.

Hírek, események

EFOP-1.5.2-16-2017-0008. számú pályázati programok 2020.02.23.

EFOP-1.5.2-16-2017-0008. számú pályázati programok 2020.02.23.

EFOP-1.5.2-16-2017-0008. számú pályázati programok Az elmúlt év szeptemberétől tovább folytatódtak a pályázati programjaink.

Az Életmódklub rendezvény-sorozat keretében négy összejövetelt tartottunk: a résztvevők megtudhatták, hogy milyen fontossággal bír a tánc szerepe az életünkben, a varrás alapelemeit gyakorolták varrógéppel, majd a kézimunka szerepével foglalkoztak, mit jelent az életmódban és a lakáskultúrában – kiállítással összekötve. Kirándulás során ismerkedtek a résztvevők Zala megye történelmi múltjával Alsólendván, Lentiben. A Család- és Gyermekjóléti Szolgálat prevenciós szerepének erősítése céljából interaktív előadást hallgattak a résztvevők a jó család fontosságáról, az elhanyagolásról, veszélyeztetettségről, a problémák jelzésének kötelezettségéről, problémakezelésről, gyermekotthoni életről, nevelőszülőknél nevelkedők életéről. A fiatalok közösségépítése céljából két játszóházi foglalkozást tartottunk a konstrukciós játékokkal, valamint a robotika alapelemeire építve a beszerzett új robot méhecske segítségével az irányok tanulása céljából. Folyamatosak voltak a Ciklámen tánccsoport és utánpótlás tánccsoport próbái is.

Related Articles