Partnerségi egyeztetés felhívás

Partnerségi egyeztetés felhívás

Tisztelt Lakosok, Véleményező Partnerek!

Bocfölde Község Önkormányzata 2020. szeptember 28-án döntött a településrendezési tervek módosításáról. A módosított tervek a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 7/2017. (V. 11.) önkormányzati rendeletnek és a településfejlesztési koncepcióról,

az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 08.) kormányrendelet előírásainak megfelelően megtekinthetők nyomtatott formában a Bocföldei Közös Önkormányzati Hivatalban, valamint elektronikus formában, a honlapon.  

Várjuk a Tisztelt lakosság, a település területén székhellyel és telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezet, a működésével, vagy tevékenységével a település területét érintő valamennyi civil szervezet, valamint az egyház észrevételeit, javaslatait a tervmódosítással kapcsolatosan. 

A tervezettel kapcsolatos észrevételek közlésére 2020. december 8-ig van mód a Bocföldei Közös Önkormányzati Hivatalban személyesen, postai úton Bocfölde község polgármesterének címezve a 8943 Bocfölde, Ady Endre u. 15. szám alatti címre vagy elektronikus úton az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, Bocfölde község polgármesterének címzett e-mail üzenet formájában.

Bocfölde, 2020. november 26.

Bakos Sándor sk.

polgármester

Településrendezési tervek módosítás elolvasása »

Related Articles