Az oldal a biztonság és a felhasználó élmény érdekében HTTP cookie-kat használ. Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.

Hírek, események

Ebek veszettség elleni oltása

Tisztelt Ebtartó!

 Ezúton értesítjük, hogy az ebek kötelező veszettség elleni oltására Bocföldén 2021. szeptember 10. –én, pénteken kerül sor.

 Az oltás időpontjai a következők:

 Reggel: 7.00-8.00 óra között a kultúrház udvarán.

8.00-.8.40 óráig a focipálya mellett.

 Pótoltás: Ugyanazon a napon, 2021. szeptember 10-én, pénteken 19.00-19.50-óráig a kultúrház udvarán!!!

 Az oltás minden három hónaposnál idősebb eb számára kötelező!

 Az oltás díja 5.500,-Ft ebenként amit az oltás elvégzésekor a helyszínen kell kifizetni. (tartalmazza a féregtelenítő árát is)

 Kötelező továbbá a jelöletlen és sorbanövő ebek mikrochippel történő megjelölése is.  Az oltással egyidőben a mikrochip beültetésére is sor kerülhet. Ennek ára regisztrációval együtt 4000,-Ft .

Ha új oltási könyvet kell kiállítani (első oltás esetén, vagy amennyiben a jogszabályban előírtaknak megfelelő (164/2008.(XII.20.) FM rendeletben leírt oltási könyvet az ebtulajdonos az oltáskor nem tudja felmutatni), ennek költsége -  adminisztrációval együtt - további 500,- Ft, ami szintén az oltás helyszínén kell kifizetni.

Az oltás elmulasztása szabálysértési eljárást von maga után!

Az oltásra hozza magával az új típusú oltási könyvet, ha van!

Amennyiben a fenti időpontok nem megfelelőek, az oltást végző állatorvos a rendelőben is elvégzi a beavatkozást, rendelési időben, hétköznap 9-11 valamint 17-18 óra között, cím: Botfa Botfa u 91.

Indokolt esetben háznál is megrendelhető az oltás. Ebben az esetben az igényt jelezni kell a polgármesteri hivatalnál vagy az állatorvosnál(06 30 9942507) legkésőbb az oltás időpontjáig!

 dr. Fendrik Péter      állatorvos

Related Articles